Lužická jezera – ideální místo pro aktivní dovolenou

Láká vás aktivní, ale přitom pohodové dovolené uprostřed přírody? Co takhle kombinace koupání, cyklistiky, in-line bruslí, vodních sportů a trochy adrenalinu? Pokud si takto představujete svoji dovolenou, pak jsou pro vás Lužická jezera v Německu to pravou volbou.

Na stránkách www.luzicka-jezera.cz vám přinášíme podrobně zpracované trasy pro inline brusle v Německu - v oblasti Lužických jezer. Rovné, široké a perfektně upravené trasy s minimem bruslařů a cyklistů si určitě zamilujete. Podívejte se i na nabídku vodních sportů a další možnosti vyžití. Dinosauří park, krytá lyžařská hala, ležící Eiffelovka, vodní skůtry, šlapadla, čtyřkolky, vyhlídkový vláček, zoologická zahrada, dlouhé písečné pláže, to vše nabízejí Lužická jezera. Vydejte se je s námi objevovat.

Do oblasti Lužických jezer pravidelně jezdíme a trasy projíždíme, proto vám přinášíme průběžně aktualizované informace.
Těšíme se, že se třeba na některé z tras potkáme :)

Aktuálně
Hubneme na in-line bruslích                                 Videa z in-line tras a cyklotras                                 Seenland Karte - spousta slev v kapse 


Tipy na výlet

Cyklotrasa k dolu u Weisswasser

Pokud chcete vidět, jak oblast Lužických jezer vypadala v době, kdy se zde ještě naplno těžilo, vydejte se na výlet k obci Weisswasser. Zhruba 27 km dlouhá trasa vede kolem ještě nezatopeného dolu. Na jejím konci je rozhledna, ze které se na důl i jeho okolí můžete podívat z ptačí perspektivy.

Čtěte více

Rodiny s dětmi

Kemp Ferien- und Freizeitpark Geierswalde

Prázdninový areál Geierswalde nabízí ubytování v plně vybavených mobilhomech. Kromě toho zde můžete zaparkovat vlastní obytné auto, přívěs či karavan. Přímo u mobilhomu můžete nazout brusle a vyrazit na některou z in-line tras. Kousek od kempu je písečná pláž, na které je řada stánků s občerstvením a také půjčovny sportovního vybavení.

Čtěte více

Kalendář akcí