Lužická jezera – ideální místo pro aktivní dovolenou

Láká vás aktivní, ale přitom pohodové dovolené uprostřed přírody? Co takhle kombinace koupání, cyklistiky, in-line bruslí, vodních sportů a trochy adrenalinu? Pokud si takto představujete svoji dovolenou, pak jsou pro vás Lužická jezera v Německu to pravou volbou.

Na stránkách www.luzicka-jezera.cz vám přinášíme podrobně zpracované trasy pro inline brusle v Německu - v oblasti Lužických jezer. Rovné, široké a perfektně upravené trasy s minimem bruslařů a cyklistů si určitě zamilujete. Podívejte se i na nabídku vodních sportů a další možnosti vyžití. Dinosauří park, krytá lyžařská hala, ležící Eiffelovka, vodní skůtry, šlapadla, čtyřkolky, vyhlídkový vláček, zoologická zahrada, dlouhé písečné pláže, to vše nabízejí Lužická jezera. Vydejte se je s námi objevovat.

Do oblasti Lužických jezer pravidelně jezdíme a trasy projíždíme, proto vám přinášíme průběžně aktualizované informace.
Těšíme se, že se třeba na některé z tras potkáme :)

Aktuálně
Hubneme na in-line bruslích                                 Videa z in-line tras a cyklotras                                 Seenland Karte - spousta slev v kapse 


Tipy na výlet

Cyklotrasa k dolu u Welzow

Přestože je oblast Lužických jezer už z velké části rekultivovaná, u obce Welzow se nachází stále ještě aktivní povrchový důl, ke kterému stojí za to se zajet podívat. Okruh je dlouhý zhruba 45 km, ale jelikož vede převážně rovinatým terénem, není nijak náročný.

Čtěte více

Rodiny s dětmi

Kemp Ferien- und Freizeitpark Geierswalde

Prázdninový areál Geierswalde nabízí ubytování v plně vybavených mobilhomech. Kromě toho zde můžete zaparkovat vlastní obytné auto, přívěs či karavan. Přímo u mobilhomu můžete nazout brusle a vyrazit na některou z in-line tras. Kousek od kempu je písečná pláž, na které je řada stánků s občerstvením a také půjčovny sportovního vybavení.

Čtěte více

Kalendář akcí